25 Nisan 2009 Cumartesi

The Last Airbender

Bryan Konietzko ile Dante DiMartino, Family Guy ve Avatar'da çıkardıkları başarılı işlerden sonra; Avatar'ı sinemaya taşımaya karar verdiler; bunun açıklandığı çok oldu. İşte dublaj kadrosu da yeni şekillendi. Bir aksilik olmazsa "The Last Airbender" 2010'da galasını yapacak.
Seslendirecek isimlere bakınca dizideki kadronun baştan aşağı değiştiği görülüyor. Umudumuz büyük iş başarmak adına bu filmi batırmamaları yönünde tabii. Ama Cliff Curtis'in sesiyle bir Ateş Lordu izlemek ihtimali hafif heyecan yapıyor tabii.

4 yorum:

Charlotte dedi ki...

Aslında değişen seslendirenler değil, M. Night Shyamalan gerzeği Avatar'ı live action haline getirmeye ya da başka bir deyişle gerçek insanlarla çekmeye karar verdi. Gerzek dememin sebebi yönetmenin o olması ancak bununla da kalmayıp çok kötü tercihler yapmış kendisi, sırf Cliff Curtis ile kalmıyor, Zuko'yu Dev Patel'in oynaması da ciddi bir aptallık bence (ki Sokka, Aang, Katara, seçimlerin hepsi çok kötü!). Shyamalan'dan çıkan bir tane güzel film görmedim şu ana kadar ve daha başlamadan bunu da berbat etmiş bence. O kadar güzel bir seriye yazık resmen...

madafaka dedi ki...

Bunu "haberi götümle okumuşum." ya da "live-action olamaz, inanmam." olarak alabiliriz; ama ben gerçekten kallavi bir Avatar animasyonu çekilecek sandım. Şimdi imdb'ye baktım, küfür ettim.
Bir kere bu seriyi normal bir film seviyesine indirmek bile büyük hatayken, seçimlerle tuz biber ekmişler üstüne.
Heyecan meyecan kalmadı.

Bilgilendirme için teşekkürler tabii.

Charlotte dedi ki...

Yok canım ne demek, ben de ilk duyduğumda animasyon zannetmiştim sonra aynı şekilde heycan falan hepsi söndü gitti.
Filmi acılar içinde izleyeceğime inanıyorum :/

punehaeri dedi ki...

tüh.. ben de tarifsiz heyecanlar içinde bi animasyon film beklentisindeydim.. hangi akla hizmet, hayret..