21 Mart 2009 Cumartesi

Yerel Seçimlere Son Gaz Giderken

Her bir adayın bokları ortaya serilirken; Ankara kulislerini sarsan video ile işin rengi değişti tabii. İşin rengi çok değişti tabii. Bir sürü beş paralıksız insan sağda solda götten yalan uydurma yarışına girmişlerken; böyle haberler bizlerin yüzünde gayetle güzel gülümsemeler oluşturuyor. Ne demiş şair: "Bir kahkaha, bir pirzola.". Bir de "Yaşasın Türk Milleti!" tabii.

Flaş habere ise buradan ulaşabiliyoruz. Üfürük isimli sitenin tanıtımı olsun bu da bir nevî.

4 yorum:

Gokhan Ozden dedi ki...

Yazınız ve verdiğiniz link için teşekkür ederiz. Sitemizi ve amacını kısaca aktarmışsınız. Doğru kişilere ulaşabilmek bizim için gurur verici. :)

Ksenon dedi ki...

affınıza sığınaraktan mimlemiş bulundum..

madafaka dedi ki...

hokkabaz efendi,

aldığımız duyumlara göre pek terörist sularda geziniyormuşsunuz. bizim öyle gomünüslerle işimiz olmaz. hem ne o öyle üfürük müfürük. tarikat işleri de var galiba. hepinizi arena'ya yakalatmak lazım.

madafaka dedi ki...

ksenon,

affa sğınmak değil de mesele, burasının bir kollektif blog olduğu, en azından öyle olması gerektiği gibi bir gerçek var ortada.
ben zaten yaklaşık bir hafta önce o mim'e katılmıştım. hatta kafcamus nickli yazarımızı da katmak istemiştim. ama şartlar el vermedi, önümüzdeki maçlara bakıyoruz.
ama derseniz ki; "ben mim'e katılmayanların hepsini birden mimledim." ; o halde blogları sağ kenarda yazar sırayla. bakınız, okuyunuz, seviniz, oralardan haberdar ediniz.